tisdagskväll

PUBLICERAT DEN: 2009-03-31 KLOCKAN: 22:07:10
och jag har inte bloggat på ett par dagar.. sry..

Helt slut i hela kroppen är jag. Jag körde intervall på crosstrainern,  Power 30 min och ABS 30 min igår.. jag körde på ordentligt med vikter och det känns idag vill jag lova.. åååh, de e sååå skönt!! =)

Hur har dagen varit då? jo, förutom att jag har hamnat felaktigt på företagsingången och att de inte lyckats flytta över mig till privat så har det gått bra.. jag har sprungit en hel del mellan privat och företag för att fråga om kortinlösenavtal, leverantörsbetalningar och business online.. haha, men jag redde nog ut allting ganska bra tror jag.. för att bara kunna privat iaf.=p
Efter jobbet gick jag hem och värmde på gårdagens chili con carne och sen svida om för att gå ner till gymmet och köra ett aerobic pass, hem, skaka protein drink och slänga sig i soffan och kolla på "den rätta för Rosing" och sen vidare DH =)

Nu är jag så trött så jag ska nog slänga mig i sängen.. Morgonmöte kl 8 på kontoret imorgon så man måste vara där i tid (för en gångs skull)

Så nu önskar jag er.. god natt

ciao.




vad blev det av denna dag?

PUBLICERAT DEN: 2009-03-29 KLOCKAN: 20:27:26
vila, något jag verkligen behövde. Jag somnade ifrån Pauline och Sara, tråkigt att inte träffa Pauline innan hon åkte hem men vi ses snart igen!! :-)

Har precis varit och handlat med mamma nu, skönt att fylla på kylskåpet lite.. köpte fetaosten som jag åt hemma hos Sara igår, den var heeelt underbar.. mumms..

Hade tänkt att gå upp o sola lite men jag stannar hemma i soffan och ska nog gå o lägga mig ganska snart.. man ska ju trots allt gå upp en timma tidigare imorgon..

Kollar på det nya programmet på 5an där man tävlar genom att hoppa på bollar och skuffa runt.. haha, man är ju lagom skadeglad..

Nu börjar de igen..

Ha en trevlig kväll!!

ciao.




söndag..

PUBLICERAT DEN: 2009-03-29 KLOCKAN: 14:09:44
oj oj oj.. det var länge sedan jag sov så länge som idag.. men det behövde jag verkligen..

Åh, jag hade en helt underbar kväll med Pauline och Sara igår, vi åt grekisk sallad och drack upp en hel del vin. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade och sjöng.. aah, de va bara så otroligt skönt!!
Tack tjejer för en toppenkväll!! *love you*

Idag ska jag åka ut o hälsa på familjen Andersson, de e inte allt för ofta man hälsar på där,så när Pauline är hemma så får jag passa på.. =)

Ska träna i em. hade tänkt att göra Body Pumpen kl 16.30 men det känns inte som att jag vill ha en tid att passa utan jag går ner när jag känner för det och har kommit hem ifrån Pauline.. Sola ska jag också göra, usch vad jag är blek..

Nä, nu ska jag väl ta tag i sminkborsten och gå lös så att man ser lite fräsch ut när man ska bort =p

ciao.




lördag

PUBLICERAT DEN: 2009-03-28 KLOCKAN: 16:44:32
åh herregud.. nu är jag hemma och har hamnat i något slags koma.  va på jobbet vid 8.30 imorse, inget fungerade... igen.. fan, men vi fick göra det bästa av det och det gick ju trots allt bra =)
efter jobbet gick jag och mötte upp Sara, Nelli och Sandra.. Sandra åkte hem och jag Nelli och Sara gick och käkade en kebab-tallrik på hakepi, sen hem till Sara, hämta bil och åkte o köpte goodis tills ikväll.. haha, Nelli så söt gick och åt ur godislådorna.. hahaha, nää nelli.. vi har inte betalat än.. haha.. sötnosen..

Ikväll blir det som sagt var mys med Sara och Pauline.. ska bli så skönt och mysigt =) *puss*

Har precis varit inne o kollat min deklaration.. YEEES, jag får tillbaka typ 7000.. juiippiiieee.. förra året fick jag betala 5 =s haha, me happy..
Så nu har jag kanske råd att åka på semester i 2 veckor istället i sommar =p


nä, nu ska jag surfa lite och sätta på bra musik.. vila lite, duscha och dra till sara..

so long..

ciao.




webcam med bror.. fuuula

PUBLICERAT DEN: 2009-03-27 KLOCKAN: 22:25:32




msn / webcam med Angelica

PUBLICERAT DEN: 2009-03-27 KLOCKAN: 21:47:49





åååh..

PUBLICERAT DEN: 2009-03-27 KLOCKAN: 21:07:04
hittar såå mkt fint inne på nelly.com och på asos.com

lägger upp lite bilder senare.. =)




fredag i annahs soffa..

PUBLICERAT DEN: 2009-03-27 KLOCKAN: 19:59:57
mm, så skönt.. äntligen hemma ifrån jobb och slit. ska dock som sagt var jobba i morgonbitti men tanken på fredag tillfredställer mig.. =)
Nu är jag hos annah och har klämt i mig en ostburgare ifrån stånkan.. MUMS!! mätt som satan ..
Final i Lets Dance idag.. det spelar ingen roll vem som vinner.. båda är värdiga och super grymma.. mest imponerad är jag iof av Magnus.. jag kommer ihåg när vi var hos honom och skulle hämta däck, varpå han tar upp alla fyra vinterdäck och bär dom, sedan plockar han upp oss i famnen och bär alla.. haha de va kuligt.. han är världens goaste.. =)

Haha, ni skulle se oss nu.. båda sitter med sina datorer i knäet och supernördar.. haha, ibland är det skönt att få va en tönt =) *hihi*

Nu ska jag in på www.nelly.se och shoppa skor.. kan bli ett par ifrån www.asos.com också.. =p

Skriver la snart igen..

så.. på återseende..

ciao.




torsdag.. ♥

PUBLICERAT DEN: 2009-03-26 KLOCKAN: 21:56:24
hej o hå, nu är det snart helg.. torsdag i dag och fredag imorgon.. yeeij =)

Idag har jag jobbat och slitit.. ändrat och gått igenom mailutbildningen som jag ska hålla 5e April.. har haft såå ont i mitt huvud idag.. som tur var ledde det inte till migrän vilket jag trodde.. jag får ju det ca 2 ggr om året.. från vinter till vår och från sommar till höst.. alltid.. Nu handlade det nog bara om att det är fullmåne och jag har alltid huvudvärk då.. =s

Gick hem efter jobbet och pysslade lite hemma, bakade kladdkaka med vit chocklad i tills imorgon .. jag har fikaveckan denna vecka.. =) hoppas att den smakar bra..

Har precis varit uppe en sväng på stan, hela gränden hade 20% rea.. har dock inte möjligheten att shoppa mer nu.. naj naj, nu får det vare nokk... Pratade med annaN påväg hem.. snuttan, snart ses vi igen *läängtar* =)

Imorgon börjar jag 9.30 och jobbar till 18.15.. funderar på att gå ner till gymmet och köra lite när dom öppnar vid 6.30.. sen blir det mys med anna till Lets dance, hem o soova, för att börja jobba kl 8.30 på lördag.. phjuu, tuff vecka..

Ser fram emot lördag kväll då jag ska få träffa min underbara kusselin Pauline hemma hos Sara med middag, vin och en massa snicksnack =) *miis*

Nä, nu ska jag gå o sova om jag ska orka upp o träna imorgon..

Sov så gott!

ciao.




onsdag..

PUBLICERAT DEN: 2009-03-25 KLOCKAN: 11:06:14
onsdagen började bra.. jag gick upp och ställde mig i duschen för att vakna till.. Ringde Johan (tvåå!!) gånger.. men han kom i tid till jobbet idag .. faktiskt före mig som var något sen ( som vanligt =p ).. morgon möte och genomgång av bankens nya tävling som för min del faktiskt har börjat bra!! *sååå kul*

Idag har jag nog den grymmaste träningsvärken man kan ha.. Jag körde på rejält på Body Pumpen igår även om jag inte tränat styrka på hur länge som helst.. såå skönt..

Idag ska jag köra Body Attack, det är ett nytt pass som ger konditionsträning och lite styrka.. Nu ska magen bort ;-)

Skriver mer senare.. nu börjar det ringa på..

Ha en fin dag i solskenet!

ciao.




tisdag..

PUBLICERAT DEN: 2009-03-24 KLOCKAN: 10:55:43
det är något med tisdagar.. hopplöst.. alltid lika trött och seg.. typ alla mina kollegor har frågat om jag är sjuk.. och jag förstår att dom frågar för det känns som att jag inte ens stigit ur sängen..

Det känns i kroppen att jag va o tränade igår.. skönt.. men ajj ajj för min satans rygg, jag har haft sjukt ont i typ en vecka nu.. jag tog med mig min vetepåse till jobbet nu så jag har värmt den och så hänger den på stolsryggen så att jag får värme =) *smaart*

Idag ska jag efter jobbet försöka hitta sånnadära tajta träningsbyxor, typ cyckelbyxor fast långa =p haha, bra beskrivning va?
Sen ska jag ner och köra ett Body Pump pass, skönt, sen hem, laga mat och se den rätta för Rosing.. otroligt bra och underhållande program tycker jag.. =)

Nä, jag ska fortsätta jobba nu.. det ringer som tusan..

Ha en bra dag!

ciao.




måndag..

PUBLICERAT DEN: 2009-03-23 KLOCKAN: 20:02:45
Heeelt slut är jag nu..
Började jobba som vanligt kl 8.15 i morse, vaknade dock 7.20 så det vart stressigt som satan =s
har nu ätit köttfärssås och spagetti efter ett hårt träningspass.. shiit vilket roligt pass.. Body Step, det var nyligen release av nya passet.. det som är så kul är att oavsett vart i världen du befinner dig och om dom har Body Step där så är det samma koreografi.. Passet styrs ifrån Nya Zeeland, de tycker jag är häftigt =)

Nu ska jag se på charterhjältar på 5:an.. be back later ;-)


ciao.




söndagseftermiddag i Nyköping..

PUBLICERAT DEN: 2009-03-22 KLOCKAN: 16:09:44
Middag, fika x 100 och en större mage än den redan befintliga. hmm.. trött, slö och mätt är bara förnamnet på vad jag är just nu..
Mamma och jag sprang ner till Åhléns och köpte de överkasst som hon hittat till landet.. fin fiint..
Nu är mamma och mormor ute och sätter på ytterligare en omgång kaffe och jag kan gissa att kakor och bullar även kommer att komma fram denna gång. =p
(jag ska inte ta, jag klarar det här.. haha.. not)

Ikväll blir de som sagt var bio med älskade Sara och AnnaH... denna film kanske gör att man börjar lägga lite band på sig själv gällande shopping, eller tvärtom.. jag återkopplar senare ;-)

Nu ska jag köpa flyg/tåg till Umeå, satans dyrt bara, men vad gör man inte för en underbar AnnaN ?

Ha de göööttt!!

ciao.




God söndagsmorgon..

PUBLICERAT DEN: 2009-03-22 KLOCKAN: 09:48:32
men jag är sjukt trött.. hmm, jag gick ut i alla fall, en sväng.. va hemma vi typ halv 2.. phööö.. jag har mig själv för att jag gör så där.. i vilket fall som helst så hade vi så trevligt.. alla mina gussepluttisar (bror, zutko, jack) va hemma hos Jack och sen togs taxiar till stan, vi va nere på maxim en sväng (eeeh? kokokoko) så vi gick till Platå.. =)

Nu är det bara en kvart kvar tills mamma kommer och hämtar mig.. ikväll blir det nog bio.. En shoppoholics bekännelse.. haha, den är som klippt o skuren för mig.. =p
Vilka vill hänga på? =)

Nu önskar jag er en trevlig dag!

ciao. 




saturday night live..

PUBLICERAT DEN: 2009-03-21 KLOCKAN: 20:07:13
och jag och Sara ska till Jacek på förferre, det blir lugnt för min del.. Jag vill vara pigg i morgon när jag ska till mormor..

längtar såå efter min älskade bror.. ska bli kul att få träffa honom innan han åker tillbaka.. =)

Nu kom Sara så jag ska socialisera lite.. =)

Ha en trevlig kväll!!!



ciao.




RSS 2.0