Tisdag..

PUBLICERAT DEN: 2009-07-28 KLOCKAN: 22:08:50

Har haft en supermysig dag idag.. den började med att jag klev upp och gjorde mig iordning för att gå upp till Nagelsalongen för att få mina naglar omgjorda av Emma.. det blev en corallfärg över hela nageln och naglarna kapades av en hel del.. vilket iofs känns skönt =)

Efter detta gick jag upp till min älskade mammas jobb och fick lunch bestående av grillad kyckling, avokado och keso... mums.. sen gick vi på stan och letade en klänning som hon ska ha på sig på Linda och Roberts bröllop nu den 12 September.. men mamma är ganska kräsen så vi fick inte med oss någon klänning hem..

Efter detta träffade jag Anna Holmlund för en pratstund och fika.. det var mysigt.. vi vart ett gäng tillslut.. sen gick jag o carro och handlade på Hemköp och sen hem och laga mat..

Så skönt med en mysig hemmakväll.. det var länge sen..

Nu ska jag se klart en film som går på 3an sen sova.. =)


ciao.





sista veckan..

PUBLICERAT DEN: 2009-07-27 KLOCKAN: 11:06:41
hej hej, nu har jag påbörjat min sista semestervecka.. vilket känns skönt..
jag längtar tillbaka till jobbet, vardagen och alla rutiner som man är så dålig på att hålla under semestertiderna..

Idag ska jag nog in o käka lunch med mamma och sen träffa sara och pauline.. det blir dans och sen får man se vad kvällen erbjuder.. jag åker nog inte till måndagsklubben idag i alla fall.. har kommit efter tillräckligt med sömnen.. men goda vänners sällskap kan det nog bli i alla fall..

Ha en bra dag!




Hotellrummet i Göteborg..

PUBLICERAT DEN: 2009-07-23 KLOCKAN: 18:39:01
Hej hopp.. här sitter jag o bloggar medans Carrof ligger här brevid och slappar..
Har precis tankat över alla mina semesterbilder till datorn..
Vi hade grymt osis med vädret idag, så istället för Liseberg blev det en runda på staden göteborg och beslutet att ta Liseberg imorgon istället var helt klart rätt.. Jag har aldrig under mina 23½ år sett sååå mycket regn som jag gjort idag.. Det var fint väder när vi lämnade Linko imorse men så snart vi nådde Jönköping kom regnet.. och fortsatte.. jag tyckte att jag var smart när jag drog på mig mina svarta converse imorse, nu vet i fan om det inte vart bättre att ta ett par gummistövlar trotts att jag aldrig förstått mig på den trenden.. JAG VAR DYNGSUR!!
Vi gjorde några kap.. jag köpte ett par nya skor (är du förvånad??) som visade sig vara för små (vänsterfoten) får gå o byta imöra.. samt strumpor.. alltid behövligt.. body butter, mitt är hemma o snart slut..

Ikväll ska vi till Jensen's Böffhouse på Norra Hamngatan, vi har bokat bord till kl 20,30 sen får vi se vart det bär.. Jag längtar till frukosten imorgon.. finns det något bättre än hotellfrukost??
Muums..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja göra mig iordning lite..

Ha det gott sålänge!!!




sol, vind men inget vatten..

PUBLICERAT DEN: 2009-07-22 KLOCKAN: 11:45:02

sitter på balkongen och solar.. måste bättra på brännan lite.. jobbigt bara när det blir så varmt att man bara vill hoppa i vattnet, det finns inget.. visst kan man ta en kalldusch, men det är inte samma sak..
Det blev inte mycket till "solsemester" detta år, som tur var åker jag och Carrof utomlands i september.. hur jag nu ska få till det med bröllop mycket på jobbet osv.. men det ska nog gå bra =)

Har planerat alldeles för mycket i helgen.. vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska göra.. en tanke var Visby och hälsa på Mo, men deras gäster som dom har nu åker inte förän på fredag och vi vill åka idag eller imorgon.. kanske blir en tur till Liseberg och en annan till Stockholm. vi får helt enkelt se..

Nu ska jag ut o sola igen.. bloggen blev min svalka...

Ha en fin dag!





måndag.

PUBLICERAT DEN: 2009-07-20 KLOCKAN: 17:24:48
hej hej, nu är det måndag och jag är hemma i linko..

har varit på stan med annah, carro och tias på förmiddagen sen gick jag hem o satte mig på balkissen ett tag.. så skönt =)

Nu ska vi snart till titti och efter det vidare till måndagsklubben i Vadstena.. ska bli kul =)





Hoppas att ni och jag får en trevlig kväll!!

ciao.




sista dagen i Uddevalla..

PUBLICERAT DEN: 2009-07-19 KLOCKAN: 12:05:44
och det känns både tråkigt och skönt.. Jag har haft otroligt mysigt här, Anna's familj är helt underbara och jag har verkligen känt mig som en i familjen.. =) tack för allt!!

Men det ska också bli skönt att komma hem, till mitt, min säng, mina kläder, alla vänner osv..
Har besök av storebror denna vecka också.. så helt alena är jag ju inte..

Holmlund jag o siggan planerar nu kanske en liten tripp till ett varmare land.. men det kostar ju sååå sjuuukt mkt.. aj aj aj.. men men, vi får la se.. annars blir det linko, sthlm eller visby till veckoslutet.. hoppas jag får ngn soldag på min semester.. så här blek kan man inte vara när man kommer tillbaka...

Bilen rullar hemåt kring 14 och sedan sitter jag i en bil i ca 3½ framåt...

ses, hörs o så..

ciao.




Så dålig.. jag vet..

PUBLICERAT DEN: 2009-07-18 KLOCKAN: 11:53:21
Men, ni vet hur det kan vara.. semester och sånt gör att man inte gärna bänkar sig framför datorn vareviga dag..

För närvarande befinner jag mig i Uddevalla, nyss "hemkommen" ifrån Åstol och Göteborg där vi spenderade gårdagen tillsammans med AnnaN's polisstuderande kompissar.. det bjöds på sol och bad, rökta räkor, grodor, krabbfiske o en massa annat smaskigt. haha..

Nu ska jag inte sitta här o vara osocial mot övriga familjen Nilsson, men jag tänkte att ni kanske ville veta hur jag har det =)

Nu har jag bara två veckor kvar på min semester.. oj vad det går undan.. haha..

ha de gott..




gillar min bondbränna.. haha

PUBLICERAT DEN: 2009-07-04 KLOCKAN: 18:27:44




beachvolley

PUBLICERAT DEN: 2009-07-04 KLOCKAN: 17:18:52
oj oj oj.. vad ska man säga..

Kul insiativ.. dåligt spelat men sjukt kul och en otrolig stämning..

Full som fan, sitter jag nu är och har precis spolat bort den sand som tagit över hela min kropp.. Gustav hällde öl över hela mig o sedan rullade mig i sanden.. jag är linkos största panerade fisk.. haha. *intern*

Nu ska jag göra mig iordning.. carro kommer snart och fixar sig med mig..
Sen blir det fest..

Platå Challenge fortsätter.. oslagbart..

Nästa år... då jävlar!! ;-)

Gulletussarna tackar för en god match och bockar trots förlust.. ikväll är Glletussarna fullast på Platå.. Vi bjuder på en oförglömlig "show".. värt att se..

Puss












So you think you can dance..

PUBLICERAT DEN: 2009-07-01 KLOCKAN: 22:48:05

rullar på min tv nu.. bästa programmet..
Ska se klart på det och sedan sova. Ut o gå med Carrof imorgon kl 8. sen handla o baka åt jobbet.. Har lovat dem gott fika på fredag..

God natt!!





RSS 2.0