Gott Nytt År!!

PUBLICERAT DEN: 2008-12-31 KLOCKAN: 13:56:32
Önskar jag er ALLA!
Dagen har rullat och kommer att rulla på..
Kom precis hem från ett träningspass nu och ska slänga i mig lite käk för att sedan börja på o raka ben, lägga ansiktsmask, plocka bryn, duscha o smink och hår ska läggas, fönas och fixas till..

Jag antar att era scheman är lika pressat som mitt.

Så.. Jag önskar er än en gång en otroligt trevlig kväll och Gott Nytt 2009! =)

Pussar ifrån mig!





kvällspasset,

PUBLICERAT DEN: 2008-12-29 KLOCKAN: 10:05:20
har jag idag..
Jag börjar 12,15 och jobbar till 21,15.. undra med vilka

Innan dess hade jag tänkt att fortsätta min rensning av all skit jag har i lådor, en massa kläder jag aldrig använder, papper som ska in i pärmar.. ja, ni fattar nog.. jag är oerhört dålig på att slänga saker...
Men .. jag försov mig.. somnade inte förän kl 02,30 ungefär pga att min bok jag läser är så bra (Pappas Flickor av Tasmina Perry) det händer bara mer o mer hela tiden.. så.. när klockan ringde kl 08,00 så ville inte caroline vakna.. Det gör iof inget, men jag skjuter ju bara upp det så nu kommer jag att få göra det efter träningen imorgon (dagen innan nyår!!) ca 19,30.. KUL!? Nää..
Jag måste nämligen upp till stan innan jobbet, måste hitta några sköna nya träningskläder =)

Var ju hos pappa igår o åt middag och firrade någon form av jul med honom o hans fru.. Vi fick min favvomat hjort med sås, potatis och lingon =) Jag ska nog med ut o jaga nästa gång pappa går ut.. jaja, de va såå gott iaf o otroligt trevligt..

Kommer säkerligen att blogga mer lite senare under kvällen OM det är lugnt på jobbet ..


Jag önskar er en bra dag!

ciao/caroline.




En ny dag

PUBLICERAT DEN: 2008-12-28 KLOCKAN: 10:26:50
Nya tag.. det är väl så dom säger?

Idag ska äntligen mina sofföverdrag bli tvättade (min underbara mamma ska göra det eftersom att jag har tvättmaskin i min läghenhet men ingenstans o hänga skiten).. de är så skitiga, jag ska städa, och tvätta kläder, bädda rent min säng... men i mellan detta ska jag också fira "jul" hos min pappa kl 12.. jag längtar mest efter att få träffa min storebror som bor i Oslo annars, saknar honom såå mycket.. Älskar dig brollan!

Ikväll sen så ska vi göra ett försök att samsas om vilken bio vi ska gå på.. hmm.. jag trodde att "flickan som lekte med elden" av Stieg hade kommit ut nu på juldagen men jag hittar den inte på SF.se.

Letade mig in på en otroligt trevlig sida igår.. Bubbleroom.se MAAASSSOOOOR fina kläder.. jag ska handla lite därifrån tänkte jag , det jobbiga bara med internethandel är att jag är så skeptisk mot det med tanke på att jag jobbar på bank.. man ser hur många som blir skimmade osv, var uppmärksamma och tänk på hur ni använder era kort.. det är en värdehandling.. betala hellre 29kr o få det mot faktura än att bli av med alla era pengar.. alt. ha ett kort som ni bara använder för köp på internet om ni handlar ofta och för över exakta belopp varefter du gör köpen..  (haha, tips från coachen)

Nu ska jag sätta igån, min mamma kommer o hämtar sofföverdragen om en timme.. det tar nog sitt tag att få bort..


Hörs senare..

ciao




bläääk

PUBLICERAT DEN: 2008-12-27 KLOCKAN: 19:21:07

Hej svejs,

Här sitter jag framför min nya fina dator som jag var o köpte igår, en acer Aspire 5530.. I love it! Tack Mamma, Hasse och mormor för bidraget! =)

Har precis kommit hem ifrån jobbet, det var otroligt lugnt, jag körde mail och telefon och hade ändå knappt något att göra.. men men tur det för jag mår såå illa.. detta tar knäcken på mig..
Nu vill jag bara att det ska gå över och att jag få må bra igen .

Ikväll blir det en lugn hemma kväll i soffan med tanke på mitt tillstånd men de ska bli skönt för jag är ju såå trött..
Sabina ville att jag skulle komma upp till Platå en sväng men jag orkar inte vänta tills hon slutar osv, det blir för sent.. sry snuttan..
Plus att jag ska upp tidigt imorgon och städa och tvätta o sen till pappa för att fira "jul" kl 12.00

Nu går Harry Potter på 5:an, jag älskar de filmerna =)

Nä.. nu ska jag lägga mig o slappa i söffan..

Ni är så otroligt fina!! Älskar er!





2008

PUBLICERAT DEN: 2008-12-26 KLOCKAN: 15:07:11

Ja, vad ska man säga..

År tvåtusenåtta har snart passerat oss.

Summa summarum: Ett helgalet år tillsammans med mina älskade vänner, nya utmaningar som jag klarat med bravur (enl. mig själv iaf), bytt avdelning på jobbet, minnesvärda tider med familj, Signes bortgång, kärlek, hat, ilska, känslor...

Som varje år.. fast lite annorlunda.. Skulle inte vilja göra något annorlunda, eller ogjort.. allt är bara perfekt.. alla misslyckande, alla tjaffs, alla skratt, tårar.. allt.. är bara perfekt!!

Tack! Ni vet vilka ni är! Puss







So this is Christmas..

PUBLICERAT DEN: 2008-12-23 KLOCKAN: 13:25:18
Ja, inget vitt snötäcke men dock väääldigt nära jul..

Sitter här och hoppas på att kunna smita iväg redan vid kl 14,00 istället för 17,00.. Det är väldigt lugnt idag..

Jag vill bara passa på att önska er en riktigt God Jul!!

Jag kommer att jobba på lördag den 27/12 och kommer då att  skriva vad jag fått för fint i julklapp..

Tills dess, Ta hand om varandra och riktigt njut av värmen och känslan i sällskap med er familj.

Kraam




Allt för julstämning..

PUBLICERAT DEN: 2008-12-22 KLOCKAN: 14:42:27
Oj oj oj.. det känns verkligen inte som att det är jul om 2 dagar..
Jag har i helgen köpt julblommor, klätt granen, bakat lussekatter och julkola och handlat klart alla julklappar (nästan) men ändå så känner jag inte av julkänslan.. kanske kommer den när jag sitter hemma hos mormor i Nyköping och myser på julaftons förmiddag..

Helgen har som sagt varit effektiv förutom i fredags då jag var ute o drack vin och käkade gott med Caroline, Sabina och Jenny.
I lördags var jag bara hemma och pysslade. Mamma kom och hjälpte mig klä granen. Jag städade och tvättade o gjorde sånt som man bara har tid med när man är ledig =)
Jag åkte och handlade Oxfilé och gjorde den helt superb genom att marinera den steka på den och baka den i ugnen med vitlöksost och gjorde en potatisgratäng och bearnésesås.. Det vart sååå gott, köttet vart perfekt blodigt =)
Dagen till ära hade jag även inhandlat lite naturgodis samt min favoritglass Ben & Jerrys Strawberry cheescake..
Hyrde två filmer.. (damn dom måste jag komma ihåg att lämna tillbaka) hehe..

Igår vart det julshopping för hela slanten (ordagrant). Vart dock lite förvånad när jag ringde min telebank för att kolla mitt saldo så jag visste vad jag hade o röra mig med och fick samma saldo som innan jag handlade =s..
Jag var tvungen att ringa till jobbet och be dem gå in i systemen och kolla vad som blivit galet och tydligen har inga reservationer alls bildats på våra blåa IC-kort.. haha jobbigt värre att inte veta hur mycket pengar man har att röra sig med..
Uppe med tuppen i morse även att man inte började förän kl 12,30.. Inhandling av de sista klapparna. Gick upp till stan kl 10,00 tillsammans med Carro och Anna kom en stund senare. Vi gick lite åt varsitt håll för att sedan sluta samman och ta en kaffe och en liten lunch..

Nu är jag på jobbet.

Det är lugnt, inte alls som man trodde.. Antar att kvällen kommer att bestå av räntefrågor och kortfrågor såhär innan årsskifte och jul.

Det blev ett lite längre inlägg denna gång.. Kanske får till ett till kort senare..


Kram sålänge!! =)




snart helg =)

PUBLICERAT DEN: 2008-12-18 KLOCKAN: 20:59:16

Heeej! =)

Idag är en bra dag.
Jag sov ut, gick ner och tränade först i gymmet i ca 30 minuter och sen ett step pass.
Hurry hurry till jobbet..

Började 12,45 men kom hit ca 13,00.. en kvart mer eller mindre.. den jobbade jag ifatt på lunchen =)

mm.. jag känner i hela kroppen att jag mår bättre när jag får träna.. känner mig så frisk, kry och lycklig.. hihi

Imorgon ska jag mysa med carro och albin =) hihi

Nu ska jag snart sluta jobba..

Sov gott.. det kommer jag göra.. trött som satan =)

Puss o hejj!





hej o hå

PUBLICERAT DEN: 2008-12-16 KLOCKAN: 16:12:35

Sitter på jobbet.. bara 50minuter kvar tills jag slutar. Sen ska jag ner o träääna!!! Body Step.. det ska bli såå skönt =)

Jag kanske skriver mer sen när jag kommer hem..

kraam





bilder från orientaliskafesten..

PUBLICERAT DEN: 2008-12-15 KLOCKAN: 17:26:51
jag lovade bilder från festen.. här e resultatet =)







Måndag och kvällsjobb..

PUBLICERAT DEN: 2008-12-15 KLOCKAN: 17:14:23
hej hej,

idag är det måndag och man är som vanligt lika trött och tråkig.
började jobba kl 12,15 idag vilket gjorde att jag kunde ligga och dra mig lite längre i sängen.. upp o hoppa morronsoppa o göra sig iordning. gick en snabbis på stan o kollade ut potentiella julklappar till både lillebror och systersonen William som vi ska fira med uppe i sthlm på julaftonskvällen. Det finns ju sååå mycket fina barnkläder nu för tiden och jag hittade massor smått o gott.. nästa år har vi en till liten bebbe som vi får förse med julklappar.. Fia är också gravid och ska ha bebis i april. (konstigt att både william (lindas bebbe) och fia´s föds samma månad fast med 2 år imellan.. Mysigt ska det bli iaf.

Igår var jag med mamma o Hasse ner till sommarstugan. Vi håller på o bygga nytt hus där och det blir sååå fint.. Det ser såå stort ut även om det inte är det.. Halva förra huset har vi kapat och ska behålla som gäststuga. Åh det kommer bli så fint, mycket pyssel fram i vår bara med gräsmattor och grejer.
Vi tog en utflykt till Falerum också där dom har ett outlet, jag köpte en jättefin svart tunika (i den kortare modellen) och ett par Fred Perry skor. Mycket nöjd. Mittimot den klädaffären låg en jättemysig bod med en massa ljuslyktor och porslinsfigurer o sånt, jag köpte en ljuslykta som var formad efter två kupade händer.. I LOVE IT! samt två svarta kandilabrar (vet inte hur det stavas).

Nu längtar jag massor efter mormor.. henne får jag träffa på julafton =)

Jag är sur o irriterad på min pappa, men det orkar jag inte ta nu.. är bara trött på männsikor som låter andra styra deras liv.. så är det i detta fall.. gaaah..

Tack för nu.. ciao




om..

PUBLICERAT DEN: 2008-12-14 KLOCKAN: 20:22:05
jag trodde jag visste vad jag ville. vad mitt sikte var inställt på. men jag orkar inte. jag är trött. jag är utmattad..
Jag ler, jag skrattar jag är med och jag är på. men inget är äkta längre.
jag fryser mig in i mörkret till ensamheten och tystnaden.
orkar inte gå upp, motar mig själv till att ta mig upp, ut.
det peppas, det gullas men jag tar det inte. jag vill inte ha det. men jag vill ha mig själv tillbaka.
orken, peppen. känslan att jag gör något som är nyttigt för mig, som ger mig något. det är borta. jag vill ingenting. det är mycket, många som tror och många som vill men ingen som vet. jag är trött nu. det handlar inte om någon annan än mig, det är mitt jobb. men det är jobbigt, tröttsamt, smärtsamt och det tar lång tid, för lång tid. jag vill upp nu. vill ha solsken, värme och tröst. men jag nekar den, trösten alltså. jag är själv, men jag vill inte vara själv. jag har önskat det själv. säger att jag inte vill men igentligen vill jag hur mycket som helst. jag vet att ni skulle förstå om jag bara berättade. men jag är inte svag i era ögon, jag är stark och tuff och står för vad jag tycker och vill. men nu är allt som bortblåst. jag känner inte längre mig själv.. snälla hjälp mig upp ur mörkret som tagit över mig. när jag vill om du vill en dag.




.

PUBLICERAT DEN: 2008-12-12 KLOCKAN: 17:33:46
Jag



Dig




TGIF

PUBLICERAT DEN: 2008-12-12 KLOCKAN: 17:13:21
det skrev alltid våran svenska lärare på griffeltavlan när jag var yngre.. (Thank God Its Friday)
Och det ÄR verkligen såå skönt att det äntligen är fredag.

Slutade kl 14,15 idag men kom inte ifrån jobbet förän typ 14,45. Vi ska flytta om lite på måndag så jag packade ner mina saker och "flöade" på dem..

Ikväll är det IDOOL FIINAL!! =)
Tacos med Sigrid och Carrof och så ska vi spela tv-spel.. haha, det är bra länge sedan man gjorde det men Sigrid hade visst lånat Nintendo Wee av Johnny och Carro så då får vi passa på =)

Imorgon ska jag g upp tidigt och städa o tvätta, sen ska jag nog ner på stan o påbörja julhandel så jag får det avklarat sen..

Varför är man så bra på att skjuta upp saker och så dålig på att ta tag i det direkt? Jag skyller på tiden..hmm, stackars den..


Head down
As I watch my feet take turns hitting the ground
Eyes shut
I find myself in love racing the Earth
And I'm soaked in your love
And love was right in my path, in my grasp
And me and you belong
(Beyonce Knowles - Smash into you)




Jag och Sigrid

PUBLICERAT DEN: 2008-12-11 KLOCKAN: 16:55:02




RSS 2.0