Nyinköpt..

PUBLICERAT DEN: 2009-08-31 KLOCKAN: 20:03:53

Hallå i stugan.. Nu är jag hemma, har påbörjat min packning men får nog packa om.. väskan är nämligen redan full.. hmm..
Borde äta men är inte hungrig..

Tänkte visa de senaste inköp jag gjort =)


Kjol från H&M, har tights på mig också så det syns kanske inte så bra,det är en tight bomullskjol som det även är en volang på över.. som ni kanske ser =)

Väska från Åhléns, märke COM PLE MENT, denna har jag länge gått o pillat på, har inte köpt den för att den kostat för mycket enligt mig (599:-) men NU nedsänkt till prisvärda 150:-, visst slår man till? =)

Shorts ifrån JC, lite högre midja, lite större, på rean 89:-

 

Denna underbara blå finstickade tröjan ifrån JC 299:- Lätt att stoppa in i byxor, shorts och kjolar men också fin att





Måndag på jobbet..

PUBLICERAT DEN: 2009-08-31 KLOCKAN: 15:41:39
Hej hopp, sitter här på jobbet bakom skärmarna igen efter en liten fikarast..
Dagen har varit bra, ringer på kunder för fulla muggar och det går ganska bra..
Är trött och slö och känner igentligen bara för att gå hem o decka i soffan nu, men tiden finns inte.. no no..

Nu ska jag fortsätta jobba, uppdaterar mer senare ikväll efter att jag fikat, packat och ätit..

Snart åker vi, här är hotellet / lägenhetshotellet som vi ska bo på. Sunrise Village hotel på Kreta.. Jag längtar så.. 2 dagar kvar!! =)





jag tog helg..

PUBLICERAT DEN: 2009-08-30 KLOCKAN: 21:30:29
och det med råge.. jag har haft en fantastisk helg med älskade kusinvitamin Pauline och hennes "man" Fredric.. Jag kom till Sthlm kl halv 8 i fredagskväll, åkte ut till Hökarängen där Pauie och Freddie bor, fick underbart god middag och sedan kollade vi bara på film och slappade.. på lördagen åkte vi in till söder och gick i butikerna på Götgatan, ingen av oss orkade åka in till stan sen som igentligen var planerat, vi tog en sallad på Tiffanys och sedan åkte vi tillbaka hem för att vila lite och göra oss iordning för middag hos Sanna i hennes nya lya i Hagsätra. Vi kom dit vid halv 8 typ och så drack vi bubbel och åt god middag. Efter det åkte vi in till Bauer på Götgatan och tog en varsinn drink, Sanna åkte hem ganska tidigt men vi satt kvar till ett, då det stängde. Vi tog tunnelbanan till Östermalmstorg och gick till East och tänkte att vi skulle möta upp Louis med vänner och Lönna med vänner och hälsa på Fredrik (min andra kusin som jobbar i dörren på east) men när vi såg hur mycket folk det var gick vi bara och sa hej till Fredrik sen gick vi till Max o åt och sen åkte vi hem o sov..
Idag så sov vi allihopa ganska länge, åt en god frukost och slappade lite.. sen skulle Freddie hjälpa sin mamma med bilen och jag och Pauie gick till Farsta Centrum och strosade där lite, åt Mc donkan och knallade hem (två trötta själar som hade en väldigt rolig promenad hem =p )

Har med andra ord haft en lugn och skön helg tillsamman med mina fina =)

Tack för allt!

Nu är jag trött och ska sova, upp o jobba igen imorgon, tisdag o onsdag.. sen har jag semester och åker till Kreeetaaa.. wiiihuuu.. *jag längtar så*




Finaly Friday!

PUBLICERAT DEN: 2009-08-28 KLOCKAN: 14:19:30
Hej gott folk, det blir ett kort inlägg då jag har många kunder att ringa och prata placeringar med idag..
Hade en mysig kväll med Sigrid igår, vi gick till Bar&Kök och käkade, tog ett glas vin och sen hem o bytte om (jag passade på att packa lite) och sen in till stan igen för ett par glas vin till.. kom hem ganska sent igår så jag är mycket trött idag..

Tåget går mot Stockholm 17,05 i em.. ska hem till kära kusin Pauline och hennes Freddie och imorgon ska vi bara vara och på kvällen hem till Sanna och käka och ha det trevligt i hennes nya lya.. och sen kanske ut på Södermalms trevliga uteserveringar och bara snacka skit och umgås.. sen är det söndag och då åker jag hem.. för att vara hemma i 3 dagar och sedan åka till KRETA!!

Som jag längtar! =)

Nä, jobbet kallar..

(detta inlägg har tagit ca 2 timmar att skriva)




Torsdag...

PUBLICERAT DEN: 2009-08-27 KLOCKAN: 07:57:54
Nu ska jag springa till jobbet.. ha en bra dag! =)





Trööött..

PUBLICERAT DEN: 2009-08-26 KLOCKAN: 20:05:54
Jag är typ död, men nu ska jag åka iväg o repa..

Ha en trevlig kväll!




Massage...

PUBLICERAT DEN: 2009-08-26 KLOCKAN: 16:02:02
Nu har jag varit på en halvtimmas massage på jobbet, så sköönt, men man är lagom "mossig" när man kommer därifrån.. man vinglar, har ränder i hela ansiktet och är allmänt trött och borta.. haha, Nu är det 45 minuter kvar tills jag slutar så jag ska köra sista rycket nu..

Ha det bra sålänge!




tidsfördriv (vilket jag igentligen inte har tid med =p)

PUBLICERAT DEN: 2009-08-26 KLOCKAN: 14:34:13
Tre-saker-testet

Tre saker jag inte förstår mig på: kärlek, döden, män
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: kaffekopp, nagellack, en hög med papper och handlingar
Tre saker jag gör just nu: bloggar, jobbar, pillar
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Gifta mig, skaffa barn, resa massor
Tre saker jag kan: Prata, dansa, göra slut på pengar
Tre saker jag inte kan: spara tillräckligt mycket pengar, hålla inne med vad jag tycker, simma
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Musik, din mamma, dina vänner
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Gitarr, sova när jag solar, shotta..
Tre favoriträtter: taco, sallad, pappas söndagsstek




morgonmöte..

PUBLICERAT DEN: 2009-08-26 KLOCKAN: 09:21:42
Fick springa ut en halvtimme innan morgonmötet var slut för att svara, dom insåg att vi var få bemannade..
Har ont in min lilla kropp efter två dagars tuff träning.. Hade tankar på att springa i morse men det regnade ju så, så jag låg kvar.. det var skönt det också..

Ikväll blir det spinning med CarroF och Gruddan.. (Lina) sköönt, vi kör ett END-pass - Endurance Ett något längre cykelpass på 60 minuter. Vi arbetar med jämn puls under lång tid. Förbränning, uthållighet och kondition förbättras.
Efter detta, hem fort som fan och duscha, slänga i mig någon mat och sen i väg och repa med bandet.
Jag kommer nog inte att fortsätta i bandet. Känner inte att jag motiveras och jag känner inte att jag får utveckla det jag är bra på och min rösts styrka.. så, detta kan vara mitt sista rep med detta band.. Tråkigt på ett sätt, skönt på ett annat..

Pratade precis med mamma som mött våran frissör igår, jag önskade att få komma direkt när jag kommer hem på fredagen och färga och klippa, men mamma hade tid då och henne hade hon fått knöla in för att få det att fungera.. damn.. så min ängel till mamma slänger i en hårfärg så att jag ser någorlunda bra ut under bröllopet.. Hon är också så snäll att hon ska kolla på en reseväska åt mig eftersom att min är sååå stor.. förstår du vad gör för mig mamma?

Nu ska jag jobba..

Idag är en sån där extra bra dag!




Nu ska jag snart gå till jobbet.. Ha en bra dag!! =)

PUBLICERAT DEN: 2009-08-26 KLOCKAN: 07:34:57




Kreta!!

PUBLICERAT DEN: 2009-08-25 KLOCKAN: 19:03:49
Hej hej,

Resan går den 3e September kl 07.05 till KRETA!!! Wiiie.. det ska bli så skönt och mysigt med tre av mina hjärtan..
Inte alls så farligt dyrt, resan gick på 3798 kr, specificerad, till Platanias ca 1 mil ifrån Chania.. Om vi kommer ha det bra!? haha.. jajjemen...

Nu har jag vart o kört ett hårt träningspass, Sweat Step, ett tufft konditions step pass =) I JUST LOVE IT!!

Ska springa över till Sara en sväng sen när jag ätit en god soppa och duschat av mig..

Ha ni en underbar kväll!! =)

Kraam




Paxning..

PUBLICERAT DEN: 2009-08-25 KLOCKAN: 09:28:13
Lästa precis annas blogg www.annnnice.blogg.se och hittade detta inlägg som hon i sin tur hittat på Knuttes blogg gällande Paxningsregler.. haha, 2007 var detta ett mycket hett ämne och kanske är det hett igen, här kommer reglerna i alla fall:


Från Knuttes blogg typ 2007:
Efter stor paxhysteri på senaste bad jag Paxningsordföranden att skriva ett gästinlägg här på bloggen för att klargöra hur det verkligen ligger till. Här är hans öppna brev, ord för ord:


"Det har diskuterats länge om pax och paxningar. Många är mycket osäkra på reglerna och jag har fått svara på många frågor senaste tiden.Eftersom jag är ordförande i G.P.F(gemensamma paxningsförbundet) så tänkte jag skriva ner några viktiga regler.

Först tänkte jag berätta lite om G.P.F och varför vi finns. Alla våra medlemmar är lagspelare och paxning är INTE en egogrej, den är till för att främja lagspelandet.

Regel nr 1: Max en paxning per person! En mycket viktig regel, bryts den så faller hela systemet ihop.
Regel nr 2: Ansvaret om att folk får reda på paxningen är helt uppe till paxaren själv. Man har själv ansvaret att berätta för polarna om vem man har paxat.
Regel nr 3: Man får bara paxa opaxade människor!! Återigen är det din uppgift att hålla koll på om personen ifråga är paxad eller inte.
Regel nr 4: Minimum tiden för en pax är en vecka! Detta är för att veliga människor inte ska paxa i onödan.

Vad krävs för att få paxa?
Man kan inte springa runt och paxa folk hur som helst. Här kommer de olika scenariona för att få paxa.

Paxningssätt nr 1: SMSpaxet.
Denna regel är ganska enkel. 3st flirtiga/kärleksfulla eller sexanspelande sms ska ha skickats till dig från personen du vill paxa.OBS. 3 medelanden på facebook eller liknande godkänns INTE!Paxningssätt nr1 är kanske det enklaste sättet och få paxa någon, MEN paxnigen här gälller bara 1 månad! Har du inte förbättrat din position så uppehör paxet.

Paxningssätt nr 2: kysspaxet.
Aningen mer avancerad regel än den första men fortfarande enkel. Kysser du någon har du rätt att paxa henne(måste va en riktig french kiss, pussar godtas ej)Den här regeln är uppdelad i två grenar. Nyktra kyssen och utekvällskyssen.Lyckas du få en kyss i nyktert tillstånd så har du en 2 månaders pax. kysser du henne i samband med en utgång så ger det dig en månad. Var gränsen för utgång går beslutar styrelsen.Återigen får du förlänga paxet om du har förbättrat din position

Paxningssätt nr 3: sexpaxet.
Vår enklaste regel. Har du lyckats ligga så får du paxa. Dock måste det påpekas att paxet håller bara i 3 månader efter senaste gången ni legat.

Paxningssätt nr 4: kärlekspaxet.
Väldigt avancerad paxning. Denna pax kan bara beslutas av styrelsen. För att få igenom denna paxning måste man ha åtminstonde 3 års kärlek till personen.MEN, får man igenom denna pax håller den in sig så länge du vill.

Paxningssätt nr 5: MMSpaxet.
MMS skickas från paxningsobjektet.
Ett mms räcker ifall tillräckligt mycket hud visas. Paxet gäller i en månad.

mvh
Ordföranden i G.P.F"




Tisdag..

PUBLICERAT DEN: 2009-08-25 KLOCKAN: 09:03:24
Hej o hå,
Nu är jag på jobbet igen, sitter för närvarande i telefon med Anna Banana som ska gå o fixa pass idag till våran resa..

Idag kl 11,30 ska vi köpa resan.. wiiiie.. vad kul vi ska ha..

Det blir jag, Carro och Anna.. (kanske Lina) hihi... ååh, så wooliiigt!!

undra vart vi hamnar, vad det kostar och hur det kommer att vara, de två första får ni reda på efter lunch, resten kommer när vi kommer hem ;-)

Nu ska jag gå o fika..

Ta hand om er!




Måndag v 35

PUBLICERAT DEN: 2009-08-24 KLOCKAN: 12:16:44
God dag.. Nu är jag tillbaka på jobbet efter en supermysig helg med mina älskade vänner..

Fredagen spenderades först med Carro på middag hemma hos hennes Mamma och Bosse och sen på platå med Carro, Anna, Sigrid och Jenny..
Jag och Carro åkte tidigt på Lördagsmorgonen ner till min underbara stuga i Ramsdal, St: Annas skärgård där senare också Titti,Astrid,Anna och Sigrid dök upp och vi körde en lugn, skön och härlig kräftskiva..
Tack tjejer för en toppenhelg!!

Nu är min lunch slut och jag ska jobba =)

kram kram!




dags för..

PUBLICERAT DEN: 2009-08-22 KLOCKAN: 01:08:34
sängen.. har haft en supermysig och trevlig kväll först hemma hos Carrof's mamma och sen på platå med carro, anna och sigrid.. vin, mys och skitsnack.. mm, härligt..

Men, nu är jag så trött att jag inte kan skriva..

Nu ska jag ladda för kräftskivan imorgon.. vad är bättre än sömn? =p

tack o adjö!



(bild från DJ-battle på Solidaritet i Stockholm)




RSS 2.0